Αυτοί αποχωρούν απο τον Απόλλωνα…

Στον Απόλλωνα αναμένεται να υπάρξει μεγάλο λίφτινγκ στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρόνια, αφού μια δεκάδα ποδοσφαιριστών θα αποχωρήσει από το Κολόσσι.

Ο πρώτος που είναι στην λίστα αποχώρησης είναι ο Σάμου Βολοτίνεν, ο οποίος ήρθε σαν εναλλακτική λύση κάτω από τα δοκάρια πίσω από τον Μολ, αλλά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο Απόλλωνας απέκτησε το Δημητρίου, με τον μικρό να τα πηγαίνει καλά στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Ο δεύτερος που αποχωρεί είναι ο Μάριος Αντωνιάδης, ο οποίος είναι δανεικός από την ΑΕΚ Λάρνακας μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Απόλλωνα να έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει. Δύσκολα θα ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Τρίτος είναι ο Βίνσεντ Μπεσάτ που διαγράφηκε από το ρόστερ των “γαλάζιων” αλλά παρέμεινε στην ομάδα και με τη νέα περίοδο θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν.

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ πλέον είναι ξένο σώμα για τον Απόλλωνα, μετά το σίριαλ του καλοκαιριού και πλέον οι “γαλάζιοι” καλούνται να βρουν την χρυσή τομή με το Γάλλο που διατηρεί συμβόλαιο για αλλά δύο χρόνια.

Ένας εκ των αρχηγών του Απόλλωνα ο Γιώργος Βασιλείου γίνεται 36άρης το καλοκαίρι και θα αποχωρήσει από το Κολόσσι μετά από μια οκταετία, ενώ λήγει και το συμβόλαιο του.

Ο άλλος αρχηγός του Απόλλωνα Φώτης Παπουλής που ήρθε στη Λεμεσό το καλοκαίρι του 2012, ίσως πει το αντίο μετά από οκτώ χρόνια πλούσιας ποδοσφαιρικής καριέρας στους “γαλάζιους”, αν δεν υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το Καλοκαίρι.

Ο Αντριάν Σαρδινέρο έχει αρχίσει τις διαδικασίες για κυπριοποίηση του, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν, έτσι και αλλιώς λίγα είναι τα λεπτά συμμετοχής που παίρνει, ενώ λήγει και το συμβόλαιο του.

Ο Φακούντο Περέιρα οριστικά αποχαιρετά το Κολόσσι στο τέλος της σεζόν, αφού ούτως ή άλλως λήγει και το συμβόλαιο. Οι πολλοί τραυματισμοί είναι ένα γεγονός που οι “γαλάζιοι” θα του δείξουν την πόρτα εξόδου.

Το Ματίας Ροσκόπφ τον αφήσαμε τελευταίο. Ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη για να δώσει λύσεις στην επίθεση, αλλά μάλλον τουρισμό κάνει στην Λεμεσό αφού δεν πήρε την ευκαιρία και έτσι άδοξα θα αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Πέδρο και Μάρκοβιτς λήγουν τα συμβόλαια τους και το πιο πιθανόν είναι να ανανεώσουν με τους “γαλάζιους”.

Επίσης δύο ποδοσφαιριστές που είναι πιθανόν να αποτελέσουν παρελθόν από τον Απόλλωνα, εάν έρθει ικανοποιητική οικονομικά πρόταση είναι ο Πίττας και ο Χάμπος. Οι”γαλάζιοι” δεν λένε όχι στην πώληση τους αν ικανοποιηθούν οικονομικά.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy