Έκανα διακοπές στα κατεχόμενα και θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Πάφου!

Εξήντα Βρετανοί τουρίστες οι οποίοι βρίσκονταν στα κατεχόμενα για διακοπές αναμένεται να χρησιμοποιήσουν το αεροδρόμιο Πάφου για να επιστρέψουν στη χώρα τους με τις προγραμματισμένες πτήσεις που διεξάγονται σήμερα(29/3).

Πρόκειται για δύο πτήσεις της Easy Jet από και προς Γκάτγουικ και προς και από αεροδρόμιο Πάφου. Με τις πτήσεις αυτές πρόκειται να αναχωρήσουν και οι 60 Βρετανοί τουρίστες που βρίσκονταν στα κατεχόμενα για διακοπές. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βρετανικής ύπατης αρμοστείας στην Κύπρο, οι Βρετανοί τουρίστες κατόπιν εξασφάλισης σχετικής άδειας από την Κυπριακή δημοκρατία πέρασαν το οδόφραγμα Πύλας-Περγάμου προς τις ελεύθερες περιοχές και με λεωφορεία οδηγήθηκαν στο αεροδρόμιο Πάφου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση λήφθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σε όλους τους επιβάτες έγιναν οι ιατρικοί έλεγχοι, ενώ τους ζητήθηκε να συμπληρώσουν τα έντυπα άδειας κυκλοφορίας σύμφωνα με τους κανονισμούς κυκλοφορίας που ισχύουν σήμερα.

Πηγή: myjourney.world

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy