Καταρχήν συμφωνία με Νικολά Ντιγκινί ο Απόλλωνας!

Σε συνέχεια σημερινού δημοσιεύματος της αθλητικής ιστοσελίδας metrosport.gr που επιμελήθηκε ρεπορτάζ για τον Γάλλο επιθετικό του Άρη Θεσσαλονίκης Νικολά Ντιγκινί και τη συμφωνία του με τον Απόλλωνα, δείτε το ρεπορτάζ https://www.metrosport.gr/i-epilogi-toy-ntigkini-239235, η ιστοσελίδα μας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους συναδέλφους που επιμελούνται το ρεπορτάζ του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ που επιμελείται το ρεπορτάζ του Άρη Θεσσαλονίκης, μας ανέφερε ότι φεύγει οριστικά από τον Άρη το Καλοκαίρι και ο Γάλλος επιθετικός έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Απόλλωνα. Παρά το ότι κι άλλες ομάδες έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, τόσο από Κύπρο που όπως σας ενημερώσαμε ότι κινήθηκε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά και από Ελλάδα, δύσκολα μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή.

Βέβαια σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι ρευστά, πόσο μάλλον τώρα με το θέμα της πανδημίας και το κλείσιμο των πρωταθλημάτων. Ο χρόνος θα δείξει και εδώ θα είμαστε για να σας ενημερώνουμε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy