Η επιτακτική νίκη της Σολιγκόρσκ και gg

201

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ!!

Ακόμα μία Παρασκευή ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερες συνθήκες, πρωτόγνωρες και ιστορικές και βαδίζουμε σε ένα σαββατοκύριακο με πλούσια αγωνιστική δράση, τηρουμένων των αναλογιών. Όταν λέμε για πλούσια δράση εννοείται ότι υπό άλλες συνθήκες δε θα το λέγαμε και δε θα ίσχυε. Τα παιχνίδια της Λευκορωσίας και κάποιοι φιλικοί αγώνες είναι μια βαθιά ανάσα σε σχέση με τα 2-3 παιχνίδια που είχαμε τις καθημερινές την εβδομάδα που μας πέρασε. Τα καταφέραμε και τότε, θα τα καταφέρουμε και τώρα. Η διαλογή μας απλώθηκε μόνο στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας και όχι στους απρόβλεπτους φιλικούς αγώνες. Τέσσερις αγώνες διεξάγονται σήμερα για την Πρέμιερ Λιγκ της χώρας και έχουμε καταλήξει σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Καλές αποδόσεις, αξιοπρεπέστατες και παίζονται μονές, όπως συστήνονται. Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας και τις αναλύσεις.

Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικές εταιρίες με cash out στην Κύπρο.

Μινσκ-Δυναμό Μινσκ (16:00):

Συνεχίζουμε με το μεγάλο ντέρμπι του Μινσκ, της πρωτεύουσας δηλαδή, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Δυναμό. Αμφότερες έχουν μία έφεση στις ισοπαλίες και στο σκοράρισμα. Η Μινσκ, ως γηπεδούχος, είναι δυνατή εντός έδρας και εκμεταλλεύεται το γήπεδό της για να κερδίζει βαθμούς. Μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, έμπειρη και ολοκληρωμένη. Σπουδαία η νίκη της μέσα στην Μπελσίνα με 1-3. Η Δυναμό είναι επίσης επιθετική ομάδα αλλά με θιγμένο εγωισμό, αφού η ήττα της με 0-1 εντός έδρας την απογοήτευσε. Θέλει να βγάλει τον δυναμισμό της και να τονώσει την ψυχολογία της. Ματς πρωτίστως γοήτρου με τις άμυνες να έχουν δευτερεύοντα ρόλο. GG στο 1.91 (Stoiximan).

Γκοροντέγια-Σολιγκόρσκ (18:00):

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα της Σολιγκόρσκ που φιλοξενείται από την Γκοροντέγια. Η γηπεδούχος απογοήτευσε στην πρεμιέρα της αφού ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας χωρίς μάλιστα να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα που πήρε λόγω κόκκινης της αντιπάλου. Η Σολιγκόρσκ επίσης ηττήθηκε, αν και μεγάλο φαβορί, από την Ζοντίνο, εντός έδρας και θέλει όπως και η Γκοροντέγια να επανορθώσει. Είναι το φαβορί, είναι καλύτερη ομάδα, θα πιεστεί, αλλά στο τέλος μπορεί να επικρατήσει. Η Γκοροντέγια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και δε θα την στηρίξουμε. Πάμε με την φιλοξενούμενη. 2 στο 1.68 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy