“Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα και θα βγούμε νικητές”

135

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα(28/3) πριν από λίγο οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα και αναφέρονται στο θέμα των ημερών αλλά και στην ομάδα εθελοντισμού που έχουν δημιουργήσει για οποιαδήποτε βοήθεια.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση 28/03/20

Με απογοήτευση και θλίψη παρακολουθούμε εδώ και μέρες τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας αλλά και σε όλο τον πλανήτη. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ακόμη πανδημία και καλούμαστε να φανούμε δυνατοί και να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ είναι σε θέση να παρέχει βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη σε είδη πρώτης ανάγκης (καθαριστικά, τρόφιμα) και φάρμακα. Οποίος χρειάζεται βοήθεια να αποταθεί με μήνυμα στην σελίδα μας χωρίς κανένα δισταγμό. Συμμεριζόμενοι τις δύσκολες μέρες που διανύουμε πρέπει να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο μας αφήνοντας στην πάντα κόντρες, χρώματα και αντιπαλότητες.

Επίσης έχει δημιουργηθεί μια ομάδα εθελοντικού σκοπού από τα μέλη του συνδέσμου μας. Είμαστε στην διάθεση των νοσοκομείων οποιαδήποτε στιγμή σε οτιδήποτε χρειαστούν στο οποίο θα μπορούμε να βοηθήσουμε. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα και θα βγούμε νικητές!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 1982

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy