Ο λόγος που ζήτησε διακοπή συμβολαίου ο Ντόσα Τζούνιορ

Δηλώσεις στην πολωνική ιστοσελίδα legionisci.com παραχώρησε ο πρώην αρχηγός της ΑΕΛ, Ντόσα Τζούνιορ ο οποίος μίλησε για την καριέρα του στη Λέγκια αλλά και για την απόφαση του να επιστρέψει στην ΑΕΛ.

 

“Στην Τουρκία δεν πήγαν καλά τα πράγματα όπως έπρεπε, έτσι μετά από ένα χρόνο αποφάσισα να φύγω από αυτή τη χώρα και επέστρεψα στην αγαπημένη μου ομάδα στην Κύπρο την ΑΕΛ. Ευτυχώς, επειδή ήταν μια σπουδαία απόφαση. Καταφέραμε να κερδίσουμε το κύπελλο στο οποίο η ομάδα δεν το έχει καταφέρει για 30 χρόνια. Δυστυχώς, στο μεταξύ είχα δύο σοβαρούς τραυματισμούς που δεν μπορούσα να αποθεραπευτώ πλήρως. Ήταν λάθος μου γιατί πίεσα πάρα πολύ για να αγωνίζομαι αντί να ξεκουραστώ και να αποφύγω τα χειρότερα”.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Ντόσα έπαιξε για τελευταία φορά με την ΑΕΛ στον αγώνα στις 5 Οκτωβρίου και στα τέλη Νοεμβρίου απαίτησε τη λήξη της σύμβασης με υπαιτιότητα του συλλόγου. Ο λόγος καθυστέρηση στις πληρωμές μισθών και αδυναμία πληρωμής του μπόνους για την κατάκτηση του κυπέλλου. Έφυγε για την Πορτογαλία και έρχεται σε επαφή με την ΑΕΛ μόνο μέσω δικηγόρων, περιμένοντας την επίλυση της υπόθεσης.

Καταλήγοντας ανάφερε: “Λέω σε όλους, η Λέγκια είναι η καλύτερη ομάδα που έπαιξα στην καριέρα μου. Ελπίζω να άρεσα στον κόσμο επειδή μου άρεσε να παίζω μπροστά του. Είναι η δύναμη αυτού του συλλόγου, και εύχομαι ότι καλύτερο και πολλές επιτυχίες σε κάθε παιχνίδι”!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy