Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει σφήνα για Ντιγκινί που θέλει ο Απόλλωνας

Η ιστοσελίδα sdna.gr με πληροφορίες της στέλνει τον Νικολάς Ντιγκινί στην Κύπρο αλλά όχι στον Απόλλωνα, που εδώ και καιρό ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του Άρη.

Πληροφορίες μας κάνουν λόγω πως η ομάδα που έχει μπει στο παιχνίδι αποκτήσης του Γάλλου επιθετικού εκτός απο τον Απόλλωνα είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά το άρθρο του sdna.gr:

 

 

Τον δρόμο που χάραξε ο Φραν Βέλεθ ακολουθεί όπως φαίνεται και ο Νίκλας Ντιγκινί. Ο γάλλος που συγκαταλέγεται στις περιπτώσεις των παικτών του Άρη των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, θα γίνει ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του κιτρινόμαυρου ρόστερ που θα συμφωνήσει με άλλη ομάδα, όπως του δίνει ο νόμος του δικαίωμα να κάνει.

Ο γάλλος επιθετικός που παραλίγο να αποχωρήσει και τον περασμένο Γενάρη, βρίσκεται σε συζητήσεις με κυπριακές ομάδες και είναι θέμα χρόνου να καταλήξει σε αυτήν που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του SDNA η ομάδα αυτή δεν θα είναι πιθανότατα ο Απόλλωνας Λεμεσού όπως γράφτηκε στο νησί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy