Στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αρμενίας μίλησε ο Γκαζαριάν

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ Γκεβόργκ Γκαζαριάν, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αρμενίας και αναφέρθηκε στην ΑΕΛ, στον τρόπο που μερίμνησε η ομάδα του να κρατά τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση αλλά έδωσε και την εικόνα που επικρατεί στο νησί μας, εξήγώντας στους συμπατριώτες του την κατάσταση.

Αναλυτικά:

“Τα πάντα είναι κλειστά εδώ. Ο σύλλογος μας έδωσε εντολή να μείνουμε στο σπίτι. Έχουν ετοιμάσει ένα προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης για τον καθένα μας. Δεν υπάρχει δεδομένη απόφαση για την ημερομηνία επανέναρξης του κυπριακού πρωταθλήματος. Υπάρχει ένα γήπεδο δίπλα στο σπίτι μου, έτσι είναι εύκολο για μένα να συνεχίσω να προπονούμαι”,

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας τους, ο Γκαζαριάν δεν μπορούσε να μη σχολιάσει για χάρη των συμπατριωτών του και την πρόσληψη του Ισπανού Χοακίν Καπαρός, που θα είναι ο νέος προπονητής του στην εθνική. Η γνώμη του, άλλωστε, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, από τη στιγμή που μιλάμε για έναν από τους εμπειρότερους παίκτες και εκ των αρχηγών της Αρμενίας, με πέραν των 70 συμμετοχών στα πόδια του.

“Μίλησα με τους συμπαίκτες μου στην εθνική Αρμενίας και όλοι είναι χαρούμενοι με την πρόσληψη του Χοακίν Καπαρός. Ξέρουμε ότι είναι ένας έμπειρος προπονητής. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να έχουμε καλά αποτελέσματα μαζί του. Η παύση της δράσης μπορεί να είναι καλή γι’ αυτόν, θα έχει χρόνο να δει αγώνες της εθνικής, να τους αναλύσει και να αποκτήσει εικόνα από τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας”, τόνισε ο Γκαζαριάν για τον Καπαρός, ο οποίος στο παρελθόν είχε προπονήσει επί σειρά ετών τις Σεβίλλη, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Αθλέτικ Μπιλμπάο, ανάμεσα σε άλλες ομάδες της πατρίδας του.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy