Προέχει η Υγεία, σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο

Η κατάσταση που ζούμε και βιώνουμε με το κορονοϊό στην Κύπρο και γενικά σε όλο το κόσμο πραγματικά είναι πρωτόγνωρη, το ποδόσφαιρο πρέπει να το καταλάβουν όλοι πως έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Προέχει η Υγεία γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υπάρξει ούτε το ποδόσφαιρο, οπότε και όταν είναι σε θέση να ξαναρχίσει.

Όλοι οι αρμόδιοι φορείς ΚΟΑ, ΚΟΠ, Σωματεία, ΠΑΣΠ και πολιτεία πρέπει να καθίσουν να βρούνε την λύσεις σε όλα τα ζητήματα, συμβόλαια ποδοσφαιριστών, βιωσιμότητα Σωματείων, πότε και αν είναι εφικτό να ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο στο νησί μας. Σίγουρα δεν μπορούν όλα να κυλήσουν όπως πριν αλλά με σοβαρότητα και κατανόηση μπορούν να βρουν τις λύσεις.

Ούτε τα Σωματεία είναι εφικτό να πληρώνουν χωρίς να έχουν κάποια έσοδα αλλά ούτε οι ποδοσφαιριστές μπορούν να μείνουν απλήρωτοι. Πρέπει τα οποιαδήποτε συμφέροντα να μπουν στην άκρη και να βρεθούν οι λύσεις, γιατί λύσεις υπάρχουν φτάνει να το θέλουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Ειναι δύσκολη η ζωή χωρίς το ποδόσφαιρο γιατί είναι κάτι που το αγαπάμε, όχι όλοι γιατί υπάρχουν και αυτοί που το βλέπουν μόνο σαν μια κερδοφόρα επιχείρηση, αλλά αυτήν την στιγμή δεν πρέπει να μας απασχολεί το πότε και αν θα ξαναρχίσει, αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι το πως θα βγούμε νικητές από την δύσκολη κατάσταση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε με αυτό το αόρατο εχθρό που ονομάζεται κορονοϊος, για να μπορούμε πλέον να έχουμε και το ποδόσφαιρο.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy