“Κινήθηκε για Ιμπραϊμοβιτς και Καβάνι η Λιντς”

Οχι δεν πρόκειται για κάποιο αστείο ή troll. Η Λιντς ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς της Μίλαν και τον Εντισον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν τον προηγούμενο Ιανουάριο..

Τα πρωταθλήματα στην Αγγλία, όπως και τα υπόλοιπα έχουν βυθιστεί στο χάος το τελευταίο διάστημα λόγω των όσων συμβαίνουν εξαιτίας του κορονοϊού.

Ανησυχία επικρατεί και στην ομάδα της Λιντς η οποία βρίσκεται στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας και κανείς δεν γνωρίζει αν θα προβιβαστεί στα μεγάλα σαλόνια της Premier League.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ραντριτσάνι αποκάλυψε πως κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κινήθηκε για την απόκτηση των Ιμπραϊμοβιτς και Καβάνι.

«Ο πρόεδρος της Παρί μου έδωσε το πράσινο φως να μιλήσω με τον Εντισον Καβάνι. Ωστόσο δεν μπήκαμε ποτέ σε διαπραγματεύσεις. Μίλησα περισσότερο με τον Ιμπραϊμοβιτς. Θα μας έδινε μία τεράστια ώθηση στην ομάδα αν ερχόταν. Αλλά επέλεξε τη Μίλαν. Ηταν ειλικρινής απέναντι μου.

Δεν συζήτησα ποτέ αυτές τις δύο υποθέσεις με τον προπονητή της ομάδας, Μπιέλσα γιατί δεν κατάφερα να μπω στην τελική ευθεία διαπραγματεύσεων με τους δύο παίκτες».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy