Έκπληξη και απορία Υπουργείου Υγείας για δηλώσεις γιατρών για Ιατρεία Δημόσιας Υγείας

Έκπληξη εκφράζει το Υπουργείο Υγείας για τις δημόσιες τοποθετήσεις μελών της ιατρικής κοινότητας, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν είχαν ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας και τον ρόλο που θα έχουν οι Προσωπικοί Ιατροί στη διαδικασία πρόσβασης των ασθενών σε υπηρεσίες υγείας, στο πλαίσιο της προσπάθειας διαχείρισης της πανδημίας COVID-19.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει πως είναι απορίας άξιο που ακόμα και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Εταιρείας Οικογενειακού/Προσωπικού Ιατρού ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τον τρόπο, με τον οποίο θα λειτουργούν τα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας και τον ρόλο που καλούνται να έχουν οι Προσωπικοί Ιατροί στην προσπάθεια για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού”.

Κι αυτό, όπως αναφέρεται, δεδομένου ότι “στις 19 Μαρτίου 2020, σε κοινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, του Οργανισμού Ασφάλειας.

(ΚΥΠΕ)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy