“Όσο μου δίνεται η επιλογή, θα ελπίζω στην επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων”

Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα μίλησε για την Serie A και πότε υπολογίζει ότι μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, εκφράζοντας την άποψη ότι μέχρι τον Αύγουστο θα υπάρχουν αγώνες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το έργο μας πρέπει να είναι ο ορισμός ημερομηνιών, που θα δώσουν ξανά την ελπίδα σε όσους αγαπούν το σπορ. Αν θα τελειώσει η σεζόν πρόωρα; Όσοι με ξέρουν, ξέρουν. Δεν θα το βάλω κάτω τόσο εύκολα. Όσο μου δίνεται η επιλογή, θα ελπίζω στην επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων. Θα κάνω κάθε προσπάθεια για να το πετύχω. Είναι δύσκολο να τους βάλουμε όλους, όταν υπάρχουν προσωπικά συμφέροντα, στην λογικό του γενικού καλού. Αλλά δεν υπάρχει χώρος για τα συμφέροντα του καθενός, κάνω έκκληση για κοινή λογική» ενώ για την ημερομηνία στην οποία μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα είπε: «Εξαρτάται. Η Ιταλία περνάει δύσκολες καταστάσεις και χρειαζόμαστε περίπου 45-60 ημέρες για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αν μας δοθεί το περιθώριο από την UEFA, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Πέρα από το πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα, για το οποίο μιλάμε γιατί πρέπει να γίνει, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Το πρωτάθλημα του 2020/21 να ξεκινήσει με ενθουσιασμό και νέα φιλοσοφία».

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy