Θρηνεί ο Πελέ…(pic)

Ο Πελέ θρηνεί την απώλεια του νεότερου αδερφού του Ζόκα που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 77 ετών.

Μία πολύ άσχημη είδηση για τον “βασιλιά” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έγινε γνωστή μέσω του επίσημου λογαριαμού της Σάντος στο Twitter, με την βραζιλιάνικη ομάδα να κάνει γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο νεότερος αδερφός του.

Ο λόγος για τον Ζαΐρ Αράντες ντο Νασιμέντο, κατά κόσμον Ζόκα, που έφυγε το βράδυ της Τετάρτης σε ηλικία 77 ετών σε νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν έχοντας καρκίνο στον προστάτη.

Όπως και ο Πελέ, έτσι και ο Ζόκα, είχε παίξει στην πρώτη ομάδα της Σάντος, έχοντας να επιδείξει 15 συμμετοχές και 4 γκολ το 1961 και το 1962, οπότε και σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη εφημερίδα “Folha de Sao Paulo”, δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει ο Πελέ να παραστεί στην κηδεία του αδερφού του, με τον οποίο ήταν στενά δεμένος, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και έχουν δυσκολέψει τις μετακινήσεις του.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy