Βρετανίδα 21 ετών πέθανε από κορωνοϊό – Δεν είχε προβλήματα υγείας

Μια 21χρονη γυναίκα στη Βρετανία πιστεύεται ότι είναι το πιο νέο άτομο χωρίς προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας που πέθανε λόγω του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ της Βρετανικής Sun. Mόλις λίγες μέρες πριν ανακοινώθηκε ότι ένας 18χρονος άνδρας είχε επίσης πεθάνει από τον ιό, ωστόσο εκείνος είχε υποκείμενα νοσήματα.

Η Chloe Middleton πιστεύεται ότι πέθανε από τον COVID-19 στις 21 Μαρτίου. Η μητέρα της, έγραψε στο Facebook: «Για όλους τους ανθρώπους εκεί έξω που πιστεύουν ότι είναι απλά ένας ιός, παρακαλώ σκεφτείτε και πάλι. Μιλώντας από μια προσωπική εμπειρία, ο ιός πήρε τη ζωή της 21 ετών κόρης μου».

Η θεία της Chloe, είπε ότι η κοπέλα δεν είχε «υποκείμενα προβλήματα υγείας». Έγραψε στα κοινωνικά μέσα: «Η όμορφη και ευγενική μου ανεψιά πέθανε από τον COVID-19. Τα αγαπημένα μου πρόσωπα περνούν από τον πιο αδιανόητο πόνο. «Παρακαλούμε, να τηρήσετε τους κανόνες της κυβέρνησης».

Περίπου 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι σε όλη την Αγγλία που θεωρούνται «εξαιρετικά ευάλωτοι» έχουν δεχθεί επιστολές από το NHS που τους συμβουλεύει να παραμείνουν στο σπίτι για τουλάχιστον 12 εβδομάδες για να αποφευχθεί η πιθανότητα να κολλήσουν τον COVID-19.

Πληροφορίες από Athensvoice

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy