Premier League: Κοινό μέτωπο οκτώ ομάδων κατά της Μάντσεστερ Σίτι

Η UEFA επέβαλε ποινή αποκλεισμού από την Ευρώπη για τις δυο επόμενες σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι και πρόστιμο 30.000.000 ευρώ για παραβίαση των κανόνων του FFP με τους Πολίτες να προσφεύγουν στο CAS.

Εκεί ελπίζουν να μειωθεί η ποινή τους, κάτι που φαντάζει δύσκολο.

Μάλιστα, απέναντι τους έχουν και οκτώ ομάδες της πρώτης δεκάδας της Premier League. Για την ακρίβεια όλες εκτός από την ίδια και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Daily Mail”, οι Λίβερπουλ, Λέστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Γουλβς, Τότεναμ και Μπέρνλι με επιστολή τους στο CAS ζήτησαν να μην γίνει δεκτό το αίτημα της Σίτι.

Βέβαια, η απόφαση του CAS θα αργήσει να βγει. Ήδη λόγω κορονοϊού έχουν αναβληθεί πολλές ακροάσεις άλλων υποθέσεων, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης της Σίτι.

Σε περίπτωση που η υπόθεση της Σίτι δεν εκδικαστεί εγκαίρως από το CAS, ελέω των καθυστερήσεων που έχει προκαλέσει ο κορονοϊος, αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League αν πάρει τελικά το εισιτήριο ενώ θα αποκλειστεί από την Ευρώπη και για τη σεζόν 2021-22.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy