8 παίκτες στην πόρτα της εξόδου της Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της με επτά εξαιρετικά πιθανούς να βρίσκονται προ της εξόδου και ένα σενάριο ακόμα και για τον Γκριεζμάν.

Πρωταθλήματα δεν υπάρχουν, μπάλα δεν παίζεται πουθενά και ούτε κανείς γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό. Ωστόσο, οι ομάδες συνεχίζουν τον σχεδιασμό τους και αυτό κάνει και η Μπαρτσελόνα, η οποία ετοιμάζεται για σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της, όταν και εφόσον υπάρξει μεταγραφική περίοδος.

Συγκεκριμένα είναι επτά+ένας οι παίκτες της για τους οποίους οι περισσότερες πιθανότητες είναι ότι θα αποχωρήσουν. Ράκιτιτς, Βιδάλ, Μπρέιθγουεϊτ, Ουμτιτί, Κουτίνιο, Ζούνιορ Φίρπο, Νέτο είναι οι επτά που βρίσκονται με το ενάμιση πόδι εκτός του μελλοντικού σχεδιασμού, αλλά υπάρχει και η περίπτωση του Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και η Μπάρτσα είναι εξαιρετικά πιθανό να χρειαστεί να τον πουλήσει, ώστε να κινηθεί για τον Νεϊμάρ.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy