Ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, μίλησε για τα κρούσματα στην Ε.Φ(video)

Ο Υπουργός Άμυνας, Σάββας Αγγελίδης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» την Τετάρτη (25/03) σχετικά με τα κρούσματα στην εθνική φρουρά.

Όπως ανέφερε ο ίδιος λαμβάνονται ήδη τα αναγκαία μέτρα ούτως ώστε να περιοριστεί η διασπορά αλλά και να κρατηθούν υγείες και ασφαλείς όλοι από τον χώρο του στρατού.

«Είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Έχουμε την ευθύνη να προστατέψουμε την υγεία των εθνοφρουρών με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Υπενθυμίζουμε ότι όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοιού στην εθνική φρουρά, μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι είναι στο σύνολο 8 επιβεβαιωμένα, εκ των οποίων τα 6 βρίσκονται σε στρατόπεδο στο Σταυροβούνι και τα 2 στο ΓΕΕΦ.

Ωστόσο, ο υπουργός μιλώντας στην εκπομπή δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω για τα κρούσματα.

Σχετικά με την συνδρομή της εθνικής φρουράς στο νέο μέτρο της Κυβέρνησης για περιορισμό της αχρείαστης διακίνησης των πολιτών, ο υπουργός ανέφερε ότι τα μέλη του στρατού θα συνοδεύουν τους αστυνομικούς κατά τους ελέγχους που θα ασκούνται.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy