“Δώστε το πρωτάθλημα στη Λίβερπουλ”

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι περισσότερες ομάδες της Premier League, σχετικά με το μέλλον της διοργάνωσης. Ο μέσος της Νόριτς, Αλεξάντρε Τετέι από την πλευρά του τόνισε πως αν το πρωτάθλημα ακυρωθεί τότε πρέπει να δοθεί ο τίτλος στη Λίβερπουλ.

Τουλάχιστον μέχρι και τις 30 Απριλίου υπάρχει αναβολή στο πρωτάθλημα της Premier League, εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού χωρίς να υπάρχει καμία σιγουριά για το αν θα ξεκινήσει και πάλι τότε.

Ο έμπειρος μέσος της Νόριτς τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν λέγοντας χαρακτηριστικά πως το δίκαιο είναι ο τίτλος να πάει στους «Reds».

«Η Λίβερπουλ είναι μπροστά με 25 βαθμούς. Σε περίπτωση που ακυρωθεί το πρωτάθλημα δώστε τον τίτλο στη Λίβερπουλ. Θεωρώ όμως πως πρέπει να συνεχίσουμε. Αν πρέπει να παίξουμε μέχρι τον Αύγουστο πρέπει να το κάνουμε γιατί αυτό είναι το σωστό. Η ακύρωση του πρωταθλήματος δεν είναι δίκαιη. Πρέπει να συνεχίσουμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy