Το 8998 τέθηκε εκτός λειτουργίας!!!

272

Λόγω της υπερφόρτωσης το σύστημα του 8998 έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Η υπηρεσία για εξασφάλιση άδειας κυκλοφορίας μέσω sms δεν λειτουργεί και θα πρέπει η διακίνηση των πολιτών να πραγματοποιείται μόνο με τα Έντυπα που βρίσκονται στους αρμόδιους ιστότοπους, έως ότου τεθεί σε λειτουργία ξανά ο τετραψήφιος αριθμός.

Aπίστευτα πράγματα  βιώνουν  οι διαχειριστές του συστήματος για κατ’εξαίρεση  διακίνηση από του Κύπριους  πολίτες  οι οποίοι  μόνο μέσα σε  30 λεπτά  κατάφεραν μέσω των αιτημάτων τους  να μπλοκάρουν το συστημα των sms.

Ως εκ τούτου, οι Αρχές  καλούν τους  πολίτες εκ νέου  να χρησιμοποιούν  το σύστημα  με φειδώ αφού πρέπει να αντιληφθούν ότι οι μετακινήσεις είτε μέσω sms είτε μέσω εντύπων είναι μόνο για κατ εξαίρεση αναγκαίους και επείγον λόγους.

Την ίδια ώρα  οι πολίτες  καλούνται να περιοριστούν στα σπίτια τους, να συμμορφώνονται με τα διατάγματα  και εάν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για διακίνηση να χρησιμοποιούν το έντυπο Β.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy