Νοσηλεύτρια θετική στον κορονοϊό αυτοκτόνησε: Φοβόταν μην έχει μολύνει και άλλους

2,724

Τραγωδία στην Μόντσα με την Ντανιέλα Τρέτσι να αυτοκτονεί ενώ ήταν σε καραντίνα.

Πόσο μάλλον όταν ασχολείται με τον τομέα της υγείας και ζει από πολύ κοντά όλη αυτή την τραγωδία, με τα εκατοντάδες θύματα σε καθημερινή βάση.

Μία νοσηλεύτρια λοιπόν που είχε βρεθεί θετική στον Covid-19 και βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι της, αυτοκτόνησε και όλα δείχνουν ότι το έκανε λόγω του άγχους που την είχε καταβάλει μην τυχόν και είχε μεταδώσει τον ιό και σε άλλους.

Προς αυτή την κατεύθυνση τουλάχιστον δείχνει και η ανακοίνωση της Εθνικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτών της Ιταλίας (FNOPI) για την απώλεια της.  «Αυτό που βίωνε την τελευταία περίοδο, έστω και αν δεν έχουν γινεί γνωστές όλες οι λεπτομέρειες, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της. Συνάδελφοί που ήταν κοντά της, ανέφεραν πως όσο ήταν σε καραντίνα είχε στρεσαριστεί υπό τον φόβο να έχει κολλήσει και άλλους».

Το όνομά της ήταν Ντανιέλα Τρέτσι και εργαζόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Τζεράρντο της Μόντσα, το οποίο σηκώνει ένα αρκετά μεγάλο βάρος της πανδημίας.

Από τις 10 Μαρτίου, όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου Μάριο Αλπαρόνε, η 37χρονη ήταν σπίτι της.

 

gazzetta.gr

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy