Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της EuroLeague!

184

Σήμερα (25/3) στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η τηλεδιάσκεψη της EuroLeague για το αν και πως θα τελειώσει η σεζόν εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού.

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague BasketballΤζόρντι Μπερτομέου εξήγησε τις προηγούμενες ημέρες πως η διοργάνωση θα παραμείνει στον… πάγο τουλάχιστον ως τις 11 Απριλίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει κατεβάσει ρολά λόγω της πανδημίας του covid-19 και σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν οι 11 ομάδες με εγγυημένα συμβόλαια, μεταξύ αυτών ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Σε αυτήν δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα οριστικής διακοπής, από τη στιγμή που αρκετές ομάδες τάσσονται υπέρ αυτής της λύσης και να γίνει ακόμη και ψηφοφορία.

Όπως και να έχει η σημερινή τηλεδιάσκεψη σηματοδοτεί ίσως το πιο κρίσιμο meeting στην μέχρι τώρα ιστορία του συνεταιρισμού και αναμένεται να οδηγήσει σε ιστορικές αποφάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy