Γιατρός ιδιωτικού Νοσοκομείου στην Πάφο νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα

484

Γιατρός, τρίτου ιδιωτικού Νοσοκομείου στην Πάφο, επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Γιατρός 3ου Ιδιωτικού Νοσοκομείου στην Πάφο, είναι το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της  Διεύθυνσης του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος & Κυανούς Σταυρός .

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος & Κυανούς Σταυρός, έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης που επικρατεί σε όλο τον κόσμο και κατ’ επέκταση και στην Κύπρο, με την νόσο Covid-19 , με σχετική ανακοίνωση, ενημερώνει το κοινό της Πάφου ότι στο νοσοκομείο έχει παρουσιαστεί ένα κρούσμα σε προσωπικό γιατρό ο οποίος έχει το ιατρείο του στον Ιδιωτικό Νοσοκομείο Άγιο Γεώργιος, προσθέτοντας ότι ο γιατρός αυτός βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό εδώ και 1 εβδομάδα.

Η Διεύθυνση του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος & Κυανούς Σταυρός σημειώνει πως περιμένοντας τις οδηγίες από το υπουργείο Υγείας για τις περαιτέρω ενέργειες τους συνεχίζουν να εφαρμόζουν τα αυστηρά μέτρα όσο αφορά το θέμα του κορωνοϊού τα οποία εφαρμόζονται στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Κυανούς Σταυρός και Άγιος Γεώργιος εδώ και 2 εβδομάδες.

Η Διεύθυνση επισημαίνει, ότι  προς το παρόν κανένα μέλος του ιατρικού, νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού των νοσοκομείων τους, δεν έχει εμφανίσει οιανδήποτε συμπτώματα που να σχετίζονται με τη νόσο του κορωνοϊού.

Παρά το γεγονός ότι όλοι οι χώροι των νοσηλευτηρίων έχουν απολυμανθεί εκτεταμένα πριν 48 ώρες, σήμερα το πρωί θα επαναληφθεί η απολύμανση με την ειδική συσκευή την οποία διαθέτει το νοσηλευτήριο για το σκοπό αυτό.

Η Διεύθυνση του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος & Κυανούς Σταυρός, έχει έρθει ήδη σε  επαφή με την μονάδα επιδημιολογικής επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας και με την συνεργασία του γιατρού έχουν δοθεί τα ονόματα όλων των μελών του προσωπικού τα οποία είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.

Επιπρόσθετα , θα ληφθούν όλα τα μέτρα τα οποία προβλέπει το πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για τις επόμενες 2-3 μέρες το νοσηλευτήριο, συνεχίζει η ανακοίνωση,  θα εργάζεται με προσωπικό ασφαλείας για μόνο επείγοντα περιστατικά μέχρι την διερεύνηση του θέματος και θα λαμβάνει οδηγίες από την μονάδα επιδημιολογικής επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας.

KΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy