Το σπίτι των Μπόνους!!!

Παίξε ένα δελτίο με 5 ως 40 αγώνες και λάβε έξτρα Μπόνους στις αποδόσεις σου!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Με αυτό το μπόνους, οι πελάτες θα μπορούν να δουν το ποσοστό % του μπόνους που θα λάβουν σε περίπτωση κερδισμένου κουπονιού, σε σχέση με τον αριθμό των ζευγών αγώνων που έχουν στα κουπόνια τους όσον αφορά την συνολική απόδοση που δίνεται στο κουπόνι. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Το μπόνους λειτουργεί από 5 έως 40 ζευγάρια αγώνων.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

ΟΡΟΙ:

1.Η  ελάχιστη  τιμή  απόδοσης  ανά  αγώνα  στο κουπόνι πρέπει να είναι 1,35.

  1. Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει ένα κουπόνι όπου έλαβε την τιμή 1 (άκυρο στοίχημα/void για αυτόν τον αγώνα για οποιονδήποτε λόγο) θα πάρει μπόνους με ποσοστό % ίσο για έναν αγώνα λιγότερο.

3.Το bonus ισχύει μόνο για κανονικό/standard στοίχημα (ισχύει μόνο για pre-game κουπόνια, τα κουπόνια με σύστημα δεν καλύπτονται από το bonus

4.Το bonus δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές/ μπόνους της εταιρείας.

5.Η Meridianbet διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει τη διαθεσιμότητα ή να ακυρώσει οποιεσδήποτε προσφορές ή/και όλες τις προσφορές όποτε το επιθυμεί ενημερώνοντας τους πελάτες της μέσω email. Νοείται ότι, οι προσφορές οι οποίες θα έχουν ήδη δοθεί δεν δύνανται να αποσύρονται ή να ακυρώνονται, εκτός και εάν ο πελάτης παραβεί τους όρους και κανονισμούς της Meridianbet.

6.Η Meridianbet διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις προσφορές και να ενημερώσει τους πελάτες της μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για τις σχετικές αλλαγές. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει ή να αρνηθεί την προσφορά, εάν ο πελάτης παραβεί τους όρους και κανονισμούς της Meridianbet. Σε περίπτωση διεκδίκησης ο αποδέκτης θα αποστέλλει αιτιολογημένη απάντηση στον πελάτη.

7.Ισχύουν Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy