ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο νoσοκομειό αναφοράς δύο νοσηλεύτριες της Πάφου – Παρουσίασαν δύσπνοια

Στο νοσοκομείο αναφοράς  μεταφέρθηκαν δυο νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Πάφου που βρίσκονταν σε περιορισμό λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.  Οι δύο παρουσίασαν επιδείνωση συμπτωμάτων λόγω δύσπνοιάς,  όπως αποκάλυψε στο OMEGA ο διευθυντής της καρδιολογικής μονάδας του Νοσοκομείου Πάφου, Ιωσήφ Μουτήρης.

Την ίδια ώρα ο κ. Μουτήρης  επισήμανε ότι αναμείνει ακόμη μερικές δεκάδες θετικά κρούσματα στον κορωνοϊό  ανάμεσα στο νοσηλευτικό  προσωπικό του Νοσοκομείου.

Τα όσα είπε ο κ. Μουτήρης για την κατάσταση στο νοσκομείο γενικότερα είναι χαρακτηριστικά:

  • Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρατηρώ είναι η μεγάλη απουσία του νοσηλευτικού προσωπικού από το νοσοκομείο λόγω του περιορισμού στο σπίτι, λόγω επαφής με θετικούς στον κορωνοϊό.
  • Περίπου 150 νοσηλευτές βρίσκονται περιορισμένοι στο σπίτι με ένα αριθμό 90 ατόμων να είναι μάχιμοι, δηλαδή, στην εργασία τους.
  • Δύο νοσηλεύτριες του παθολογικού θαλάμου οι οποίες ήταν περιορισμένες στο σπίτι λόγω επαφής με κρούσματα κορωνοϊού στον παθολογικό θάλαμο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αναφοράς για νοσηλεία, λόγω δύσπνοιας.
  • Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τα αποτελέσματα του Ινστιτούτου Γενετικής φθάνουν πολύ αργά κοντά μας.
  • Για να προχωρήσουμε σε εξιτήρια πρέπει να έχουμε τα αποτελέσματα για να κάνουμε απολύμανση των χώρων, για να μπορέσουμε να δεχτούμε ασθενείς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy