Άλλοι δύο νεκροί από κορωνοϊό στην Κύπρο

421

Απεβίωσαν σήμερα, Τρίτη (24/03) άλλα δύο πρόσωπα που νοσηλεύονταν σε νοσηλευτήρια, λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, πρόκειται για 63χρονο άνδρα από την Βρετανία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ο οποίος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ο οποίος είχε προσβληθεί από τον ιό μετά από συγγενικές επισκέψεις που είχε δεχθεί προτού μεταφερθεί στην εντατική του νοσοκομείου, αλλά και για 52χρονο άνδρα ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά τα αποτελέσματα ότι βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο πρώτος νεκρός

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος νεκρός, νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με χαμηλό προσδόκιμο επιβίωσης, αφού παρουσίαζε μη αντιρροπούμενη κίρρωση ήπατος αλκοολικής αιτιολογίας, οξεία ηπατική ανεπάρκεια, οξεία νεφρική ανεπάρκεια σε έδαφος χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια.

Κατά τη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ο ασθενής, στο πλαίσιο ιχνηλάτησης των επαφών επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19, που νοσηλευόταν στην ίδια κλινική, βρέθηκε θετικός, γεγονός που επιβάρυνε την κλινική του κατάσταση. Ο ασθενής είχε μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου και απεβίωσε στις 21 Μαρτίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy