Θετικά άλλα δύο κρούσματα Κορωνοϊού- 97 συνολικά

Θετικός ακόμα ένας γιατρός και ένας πολίτης – Περιμένουν αποτελέσματα ακόμα οι 2 επιδημιολόγοι

Θετικά είναι άλλα δύο κρούσματα Κορωνοϊού στην Κύπρο ανεβάζοντας το αριθμό στους 97.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, τα δύο πιθανά περιστατικά της νόσου για τα οποία ενημέρωνε την Κυριακή 22/03 το Υπουργείο και περίμεναν επιβεβαίωση από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου πήραν τη θετική απάντηση το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα πρόκειται γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού – με τον οποίο ήρθαν σε επαφή και οι δύο επιδημιολόγοι του Υπουργείου Υγείας (των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται) – και για ακόμα ένα πολίτη, ο οποίος και αυτός ήταν θετικός στον εργαστηριακό έλεγχο. Τα δύο αυτά κρούσματα όπως και περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα μαζί με τα υπόλοιπα σε επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται επίσης ότι αρνητικοί βρέθηκαν άλλοι 3 επιδημιολόγοι του Υπουργείου Υγείας, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα για τους δύο επιδημιολόγους που παρευρίσκονταν στην συνέντευξη τύπου του Υπουργείου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy