Κορονοϊός: Το Facebook δώρισε 720.000 μάσκες στις ΗΠΑ από το αποθεματικό του για έκτακτες καταστάσεις

Στις ΗΠΑ οι νεκροί από τον κορονοϊό, αλλά και τα κρούσματα, αυξάνονται ανησυχητικά…

 

«Για να βοηθήσει, το Facebook δώρισε από το αποθεματικό μας για έκτακτες καταστάσεις 720.000 μάσκες που είχαμε αγοράσει σε περίπτωση που συνεχίζονταν οι πυρκαγιές», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ σε ανάρτησή του, προσθέτοντας ότι η εταιρία εργάζεται, επίσης, για τον «εφοδιασμό με πολύ περισσότερες δωρεές».

Στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνεται η ζήτηση για μάσκες προστασίας της αναπνοής λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, καθώς το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, μέσα στους επόμενους 18 μήνες, σκοπεύει να αγοράσει 500 εκατομμύρια μάσκες για τα Στρατηγικά Εθνικά Αποθέματα, δηλαδή τον εφοδιασμό του κράτους με φάρμακα και ιατρικές προμήθειες.

Την Κυριακή, να θυμίσουμε, έγινε γνωστό πως η πανδημία του κορονοϊού σκότωσε περισσότερους από 100 ανθρώπους στη χώρα τις τελευταίες 24 ώρες, αυξάνοντας σε 389 τον αριθμό των νεκρών σήμερα, από 278 που ήταν την ίδια ώρα το Σάββατο, σύμφωνα με καταμέτρηση του αμερικανικού Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς!

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy