Κορονοϊός: Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σταμάτησε τις προπονήσεις, σε πλήρη καραντίνα η Premier League

Παρά την αναστολή των πρωταθλημάτων εδώ και δέκα μέρες, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έβαλε μόλις σήμερα (23/3) «λουκέτο» στις προπονήσεις της και πλέον όλα τα κλαμπ της Premier League βρίσκονται σε καραντίνα.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν το τελευταίο κλαμπ της Premier League που συνέχιζε τις ομαδικές προπονήσεις, αλλά πλέον υποχρεώνεται με τη σειρά της να διακόψει.

Ο Κρις Γουάιλντερ μαζί με τους παίκτες του συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (23/3) μόνο και μόνο για να μοιράσουν τις οδηγίες για ατομική εκγύμναση και έτσι όλα τα μέλη των Λεπίδων θα απομονωθούν στα σπίτια τους, εν μέσω του ιού Covid-19.

Πρόκειται για μια αντίθετη κατάσταση σε σχέση με ότι συμβαίνει στα υπόλοιπα κορυφαία πρωταθλήματα, στα οποία οι ομάδες είχαν ανακοινώσει τη διακοπή των προπονήσεων αμέσως μετά ή ακόμα και πριν από την αναστολή της δράσης που επιβλήθηκε, τουλάχιστον δέκα μέρες νωρίτερα.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy