“Κίτρινη Γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης” από την ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ σε συνεργασία με το «Ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ» και τον ηθοποιό Κώστα Βήχα ανακοινώνει την λειτουργία της “Κίτρινης Γραμμής βοήθειας και αλληλεγγύης”.

Η “Κίτρινη γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης” θα απευθύνεται αποκλειστικά:

Α) Σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Β) Σε οικογένειες και ηλικιωμένους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρήζουν άμεσης βοήθειας σε τρόφιμα.

Γ) Σε ηλικιωμένους που δεν μπορούν να μετακινηθούν και επιθυμούν να αγοράσουν είδη πρώτης ανάγκης από Υπεραγορές ή Φαρμακεία.

Δ) Επίσης η «Κίτρινη Γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης» απευθύνεται σε άτομα και επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν σε τρόφιμα, αλλά και σε χρηματικά ποσά για την αγορά υλικών αγαθών.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για προσφορές είναι το 99300934 ή στο email: ael@cytanet.com.cy

Η βάση μας είναι το Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΛ στο Τσίρειο όπου έχει ήδη δημιουργηθεί τράπεζα τροφίμων, όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα πρώτης ανάγκης.

Ακολούθως το προσωπικό της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο θα το διανέμει τηρώντας τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής στις οικίες αυτών που δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν.

Η γραμμή θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 με 17.00 και το Σάββατο από 09.00 έως 13.00.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 99383800


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy