“Δεν μπορεί κανείς να κλέψει τους κόπους κανενός”

Ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Αναλυτικά:

Αν τα esports συνεχίζουν κανονικά: «Ναι έχουμε τους αγώνες μας κάθε εβδομάδα. Σίγουρα όμως δεν μπορεί τίποτα να αντικαταστήσει την κανονική ροή του πρωταθλήματος. Έχουμε στα esports την κλήρωση του Champions League και θα έχουμε κάτι να κάνουμε τα βράδια».

Για το οικονομικός κόστος στις ομάδες:«Σίγουρα οικονομικό κόστος θα υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, όμως πρώτα είναι η υγεία. Το τελευταίο αυτή τη στιγμή είναι το οικονομικό».

Για τα ταξίδια των παικτών: «Ο Σακέτι έχασε τον πατέρα του αιφνίδια και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει δυστυχώς. Δεν μπορούσε με την όλη κατάσταση και τα αεροπλάνα. Δεν είχαμε άλλο όμως αίτημα».

Για τις προπονήσεις: «Οι παίκτες ακολουθούν ειδικά προγράμματα όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο. Άλλο το να προπονείσαι σπίτι και άλλο στο γήπεδο».

Για το τι πρέπει να γίνει: «Θα πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και να πάρει ο καθένας ότι του αναλογεί, ανεξαρτήτως το πότε θα συμβεί αυτό. Δεν είναι έντιμο κάτι άλλο. Να πάρει ο καθένας ότι του αναλογεί. Μένουν ακόμη 9 αγωνιστικές και θα βρούμε τον τρόπο σε μεταγενέστερο χρόνο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί κανείς να κλέψει τους κόπους κανενός. Σίγουρα οι ομάδες δεν θα είναι το ίδιο με πριν και θα υπάρχουν αλλαγές στην αγωνιστική κατάσταση, όμως τουλάχιστον θα έχουν την ευκαιρία ο καθένας να πάρει ότι του αναλογεί».

Για τον προγραμματισμό: «Αυτή τη στιγμή είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι μετά αυτή τη στιγμή».

Για το θέμα Κυπριοποίησης Σακέτι και Σαρδινέρο: «Του Σακέτι είναι στην τελική πορεία και δεν θα υπάρξει πρόβλημα νομίζω. Του Σαρδινέρο είναι σε πρώιμο στάδιο και θα το δούμε».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy