Αποδέχτηκε μείωση 50% στον μισθό του

Μία απόφαση που ίσως σημαδέψει το ποδόσφαιρο την εποχή του κορωνοϊού, πήρε ο αρχηγός της Χαρτς, Στίβεν Νέισμιθ.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της προέδρου του συλλόγου για περικοπές, ανακοίνωσε πως αποδέχεται μείωση 50% ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να ανακάμψει.

Ο Νέισμιθ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που παίρνει μια τέτοιου είδους πρωτοβουλία. Φυσικά προηγήθηκε ο προπονητής του, Ντάνιελ Στέντελ, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να εργαστεί με ελάχιστα χρήματα (ζήτησε μόνο να καλύπτουν την ασφάλεια και τα έξοδά του), όμως οι προπονητές έρχονται και παρέρχονται. Η περίπτωση του αρχηγού είναι διαφορετική και δεν αποκλείεται να αξιοποιηθεί ως παράδειγμα για τις -αναπόφευκτες- περικοπές που επιφέρει η τεράστια απώλεια εσόδων από τη διακοπή όλων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Σε μία δραματική έκκληση προς όλα τα στελέχη της Χαρτς, η ιδιοκτήτρια του συλλόγου, Αν Μπάτζ, ζήτησε απ΄όλους να δεχθούν μεγάλες μειώσεις στις αποδοχές τους. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβιώσει το club του Εδιμβούργου.

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy