Πατέρας Γιόβιτς: “Αν ο Λούκα είναι ένοχος, να πάει φυλακή”!

Ο πατέρας του Σέρβου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, «δέχεται» την φυλάκιση του γιου του, εφόσον όμως είναι όντως ένοχος για παραβίαση της καραντίνας.

Συνεχίζεται το «σίριαλ Λούκα Γιόβιτς» στην Σερβία, με αφορμή το ταξίδι του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την καραντίνα για τον ιό Covid-19, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της εγκύου συντρόφου του, Σοφία, για τα γενέθλιά της.

Ο πατέρας του Λούκα, Μίλαν Γιόβιτς, υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε γιορτή γενεθλίων έξω γιατί η Σοφία είναι έγκυος. Ο Λούκα δεν γιόρτασε τίποτα στον δρόμο. Ήταν με την σύντροφό του στο σπίτι. Δεν βγαίνουν από εκεί και μιλάμε συχνά».

Ο μπαμπάς Γιόβιτς ξεκαθάρισε ακόμα ότι «ο Λούκα έκανε δύο εξετάσεις και βρέθηκε αρνητικός στον κορωνοϊό και στις δύο. Γι’ αυτό και πήγε στην Σερβία. Τώρα φαίνεται σαν να είναι ένας μεγάλος εγκληματίας».

Ο Μίλαν Γιόβιτς επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «αν πρέπει να πάει φυλακή, να πάει. Συμφωνώ απόλυτα με τον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό της χώρας, αλλά μόνο αν είναι ένοχος. Θα στήριζα αυτή την απόφαση αν είχε κάνει κάτι κακό. Αλλά έφτασε στο Βελιγράδι και κλείστηκε στο σπίτι. Η Σοφία είναι έγκυος και δεν μπορεί να βγει στον δρόμο. Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες των δυο τους διασκεδάζοντας, αλλά είναι από την Ισπανία, είναι παλιές».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy