Λιντς: Ο Μπιέλσα δεν καταλαβαίνει ούτε από… κορονοϊό

Ο προπονητής της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα, φροντίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για την προετοιμασία των παικτών του, ακόμα και στην καραντίνα.

Η Λιντς παλεύει για να επιστρέψει στην Premier League για πρώτη φορά από το 2003 και δείχνει αποφασισμένη να μην την «πατήσει» και πάλι, έστω και αν προέκυψε και νέο εμπόδιο με την επέλαση του κορονοϊού.

Ο προπονητής Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος εθεάθη πριν από λίγες ημέρες να πηγαίνει με τα πόδια στις εγκαταστάσεις των Παγωνιών παρά τα περιοριστικά μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού Covid-19, δεν έχει αφήσει στην τύχη καμία λεπτομέρεια στην καραντίνα των ποδοσφαιριστών του.

Ο Αργεντινός ζήτησε από τον σύλλογο να προμηθεύσει με στατικά ποδήλατα και βαράκια όλους τους ποδοσφαιριστές του, ακόμα και παίκτες της ομάδας Κ23. Συν τοις άλλοις, οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να ακολουθούν αυστηρά την διατροφή τους και ελέγχονται συνεχώς ότι δεν έχουν… παρεκκλίνει.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy