Δεν θα ήθελε με τίποτα να δει τη Λίβερπουλ να το σηκώνει…

Ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλησε ν’ αστειευθεί με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Premier League λόγω και του κορονοϊού, παραδέχθηκε μεν πως η Λίβερπουλ θα τερματίσει πρώτη πανάξια, αλλά αν γινόταν, εκείνος δεν θα ήθελε να δει τους «κόκκινους» να παίρνουν τον τίτλο!

 

Με αρκετή δόση χιούμορ προσπάθησε να δείξει ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Covid-19 θα ήταν ιδανική, ωστόσο, τόνισε:

«Έχω φίλους που είναι οπαδοί της Έβερτον και μου λένε να κάνουμε κάτι για να διακοπεί η σεζόν και να μην το πάρουν. Ως Evertonian και παίκτης της Γιουνάιτεντ για 13 χρόνια κι εγώ δεν θα ήθελα να το δω αυτό… Αλλά όχι, πέρα από την πλάκα η Λίβερπουλ είναι φανταστική, έχουν κάνει τρομερή δουλειά και το αξίζουν. Έχει παρθεί η σωστή απόφαση με τη συνέχιση της σεζόν όποτε το επιτρέψει η κατάσταση. Φαντάζεστε να έχεις να πάρεις πρωτάθλημα 30 χρόνια κι όταν φτάνεις τόσο κοντά να στο παίρνουν μακριά με κάτι τέτοιο;».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy