Γιατί δεν ανησυχούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναφορικά με το θέμα της απόκτησης του Γιόσιπ Μίσιτς. Τι αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα στην Πορτογαλία.

Πριν από λίγες μέρες υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που έβλεπαν «σύννεφα» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιόσιπ Μίσιτς από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν συμφωνήσει σ’ όλα με την πλευρά του Κροάτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα έχει υπογράψει σχετικό προσύμφωνο, το οποίο και θα ενεργοποιηθεί με τη λήξη του συμβολαίου δανεισμού στις 30 Ιουνίου.

Ο «Δικέφαλος» έχει προθεσμία μέχρι και τα τέλη Μαΐου να ενημερώσει επίσημα για την ενεργοποίηση της ρήτρας απόκτησης που υπάρχει στο υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ και στη συνέχεια να καταβάλει το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στην πορτογαλική ομάδα.

Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα γύρω από το θέμα του 26χρονου μέσου, τελείως διαφορετική απ’ ότι αναφερόταν σε διάφορα αβάσιμα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών στην Πορτογαλία.

Την Κυριακή (22/3) η «A Bola», στην ηλεκτρονική ην έκδοσή της αναφέρεται στο θέμα του Μίσιτς επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να «χαλάσει» η συμφωνία, και η ρήτρα θα ενεργοποιηθεί εγκαίρως από τον ΠΑΟΚ.

gazzetta.gr