Ο Χάαλαντ συνιστά διαλογισμό για την καραντίνα

178

Η πνευματική υγεία πρέπει να μας απασχολεί σε αυτή την δύσκολη περίοδο που βρισκόμαστε στην απομόνωση και ο Έρλινγκ Χάαλαντ εμψυχώνει το κοινό, συνιστώντας τον διαλογισμό για να ξεπεράσουμε το άγχος της καθημερινότητας.

Τελικά ο πανηγυρισμός σήμα-κατατεθέν του Έρλινγκ Χάαλαντ μπορεί να μας βγει σε καλό.

Ο νεαρός στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού γιόρτασε τα γκολ του ουκ ολίγες φορές με την στάση διαλογισμού στο χορτάρι του γηπέδου, συνιστά την συγκεκριμένη μέθοδο για να αντεπεξέλθουμε πνευματικά στην δύσκολη πρόκληση της καθημερινότητας εν μέσω του ιού Covid-19.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Νορβηγός στήριξε όσους νιώθουν στρεσαρισμένοι με την επικρατούσα κατάσταση και πρότεινε τον διαλογισμό ως το μέσο για να φροντίσουμε το μυαλό μας, όπως φροντίζουμε και το σώμα μας.

«Η πανδημία μας προκαλεί περισσότερο άγχος και αβεβαιότητα από ό,τι συνήθως, αν αισθάνεσαι πιο αγχωμένος αυτές τις μέρες, δεν είσαι μόνος. Όπως πρέπει να φροντίζουμε το σώμα μας, πρέπει να το κάνουμε και με το μυαλό μας.

Ο διαλογισμός είναι σοβαρό πράγμα και οπωσδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, ώστε να δίνουμε προσοχή στους άλλους ανθρώπους και να είμαστε περισσότερο αλτρουιστές. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. Μείνετε δυνατοί και υγιείς!»

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy