Μαντσίνι: “Ήρωες οι γιατροί, να πάρουμε το EURO για να δώσουμε χαρά σε όλους”

137

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για την δραματική κατάσταση, εξαιτίας του κορωνοϊού στην Ιταλία, αλλά και για το EURO που θα γίνει τελικά του χρόνου.

Ο προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα» έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όλο το προσωπικό που δίνει μάχη στα νοσοκομεία και είπε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα ήθελαν να κατακτήσουν το EURO για να δώσουν χαρά στους συμπατριώτες τους που δοκιμάζονται σκληρά.

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από την Ιταλία αυτή την περίοδο, γιατί αισθάνομαι ασφαλής εδώ και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους γιατρούς που κάνουν ηρωική δουλειά.

Μου άρεσε πάρα πολύ η κίνηση όσων βγήκαν στα μπαλκόνια για να τους χειροκροτήσουν. Είναι η αυθεντική Ιταλία. Μας εκπροσωπεί. Εμείς είμαστε αυτοί που βάζουμε τα δυνατά μας σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Αυτοί οι άνθρωποι μετά από τόσο πόνο και φόβο τους αξίζει να πάρουμε έναν τίτλο με την εθνική ομάδα. Θα κάνω τα πάντα γι’ αυτό»είπε ο Μαντσίνι στη «Gazzetta dello Sport».

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy