Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τις ανατριχιαστικές κουβέντες και τη συγκίνηση του Σωτήρη Τσιόδρα (video)

270

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, από τα χείλη του οποίου κρεμόμαστε κάθε απόγευμα, σήμερα δεν άντεξε. «Έσπασε», βουρκώνοντας και κάνοντας να βουρκώσει μαζί του και όλη την Ελλάδα. Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο, που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, με την ανατριχιαστική στιγμή.

Είναι ο άνθρωπος από τα χείλη του οποίου κρέμεται όλη η Ελλάδα εδώ και μέρες.

Εκείνος, στον οποίο άπαντες βλέπουν την ελπίδα ότι τη μάχη απέναντι στον κορονοϊό θα την κερδίσουμε. Όλοι μαζί.

 

Αλλά πάνω από όλα, ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι άνθρωπος. Και σήμερα, στην καθιερωμένη ενημέρωσή του από το υπουργείο, είχε μια ανατριχιαστική, ανθρώπινη στιγμή, όταν λύγισε, μιλώντας για τις «μανάδες και τους πατεράδες μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας», τους οποίους πρέπει να προστατεύσουμε από την πανδημία.

 

Μαζί του, λύγισε και όλη η χώρα. Ίσως αυτό χρειαζόταν για να καταλάβουν και οι τελευταίοι πόσο κρίσιμα είναι τα πράγματα και ότι τώρα πρέπει, όσο ποτέ άλλοτε, να δράσουμε συλλογικά και με αλληλεγγύη.

Με αφορμή, λοιπόν, τα λόγια και τη συγκίνηση του κου Τσιόδρα, ο Κωνσταντίνος Καραστεφανής έφτιαξε ένα συγκλονιστικό βίντεο, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγινε αμέσως viral.

Δείτε και θα καταλάβετε:

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy