Ο Σούσο έσφαξε με το βαμβάκι την Μίλαν

132

Λίγο καιρό μετά τη μεταπήδησή του από την Μίλαν στην Σεβίλλη ως δανεικός, ο Σούσο έριξε δηλητηριώδη βέλη για τους ροσονέρι μέσω συνέντευξής του.

Στη Μίλαν έμεινε σχεδόν για μία τετραετία και κατά πολλούς ήταν ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες στο ρόστερ της όλο αυτό το διάστημα που έκατσε στο “Σαν Σίρο”, όμως τώρα ο Σούσο μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν φαίνεται να έχει από τους ροσονέρι.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε με δηλώσεις που παραχώρησε στη μαδριλένικη εφημερίδα “As”, με τον 26χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό να αναφέρεται στην έλλειψη σταθερότητας που υπήρχε στην ομάδα του Μιλάνου και να εκφράζει την ελπίδα να παραμείνει στην Σεβίλλη και μετά τη λήξη του δανεισμού του, το καλοκαίρι του 2021.

“Στην Μίλαν πέρασαν τρεις διαφορετικοί πρόεδροι στο διάστημα που ήμουν εγώ, διάφοροι προπονητές και μερικές ντουζίνες παίκτες.

Είναι δύσκολο να αρχίζεις κάτι σταθερό. Κάθε χρόνο υπήρχε και κάτι διαφορετικό”, τόνισε αρχικά ο Σούσο, για να προσθέσει για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

“Ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο Champions League, θα ήταν ωραίο. Και φυσικά να κατακτήσω κάτι. Θα ήθελα να παραμείνω εδώ, ελπίζω να συμβεί αυτό.

Η απόσταση που μας χωρίζει από τους μεγάλους του ισπανικού ποδοσφαίρου  μπορεί να μειωθεί χάρη στη δουλειά, στην ένταση και στο πάθος. Ο τεχνικός διευθυντής Μόντσι τα έχει πάει πολύ καλά από τότε που ήρθε εδώ”.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy