Οι τελευταίες μέρες του Μάρτη θα είναι κρίσιμες για το ποδόσφαιρο

Δεν είμαστε ειδικοί για να ξέρουμε άλλωστε ούτε κανένας ειδικός δεν μπορεί να προσδιορίσει το πότε τα πράγματα θα μπούνε πλέον στην καθημερινή ρουτίνα τους. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο μας ακούμε δηλώσεις από δω και από κει,όμως τίποτα το ουσιαστικό.

Καλό είναι βέβαια να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και ο καθένας, η καθεμιά από τις ομάδες μας να πάρει ότι της αξίζει, είτε τον τίτλο, είτε το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με όσα ακούμε και βλέπουμε ταπεινή μας άποψη είναι ότι αυτές οι δέκα μέρες Μαρτίου που απομένουν θα δείξουν πολλά. Αν το πρόβλημα εξομαλυνθεί τότε ίσως το πρώτο δεκαπενθήμερο να ξεκινήσουν οι ομάδες μας προπονήσεις και μετά το Πάσχα(19 Απριλίου) να ξεκινήσει και η αγωνιστική δράση. Βέβαια αν γίνει κάτι τέτοιο ίσως έχουμε τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα πρωταθλήματα Β΄, Γ΄κατηγορία, προαιρετικά, Γυναικών και ΣΤΟΚ, ίσως πάρουν ακόμη λίγο χρόνο παράτασης, εκτός αν προκύψουν άλλες λύσεις. Όλα αυτά βέβαια είναι απόψεις αφού κανένας δεν μπορεί να ξέρει αν ο κορονοιός θα μπει σε ύφεση ή αν τα πράγματα χειροτερέψουν, κάτι που απευχόμαστε.

Κάθε μέρα λοιπόν που περνά τα δεδομένα αλλάζουν και ας ελπίσουμε ότι θα πηγαίνουν προς το καλύτερο, φτάνει ο καθένας μας να κάνει αυτό που του αναλογεί σε προσωπικό επίπεδο, να μένει σπίτι έτσι ώστε κάποια στιγμή να βγούμε όλοι άνετοι για καφεδάκι και μπαλίτσα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy