Κατεχόμενα/Ακόμη ένας Γερμανός θετικός στον κορωνοϊό!

Ένας Γερμανός τουρίστας, από το ίδιο γκρουπ με τους υπόλοιπους, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε το πρωί στον “Μπαϊράκ” ο “υπουργός υγείας”, Αλί Πιλλί.

Συνολικά, είπε, τα κρούσματα στα κατεχόμενα έφτασαν τα 34, οι 31 είναι Γερμανοί τουρίστες.

Να σημειωθεί ότι ο “υπεξ” Κουντρέτ Οζερσάι ανέφερε χθες ότι την Δευτέρα συμπληρώνονται οι 14 μέρες υποχρεωτικής καραντίνας για τους Γερμανούς που βρίσκονται στο ξενοδοχείο Σάλαμις και γίνεται η προετοιμασία ώστε να επιστρέψουν μετά στη χώρα τους όσοι είναι καλά στην υγεία τους.

Στο μεταξύ λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Οζερσάι μέσω των ΜΚΔ, έφτασε στα κατεχόμενα η ναυλωμένη πτήση από το Λονδίνο με Τ/κ φοιτητές. Ανήρτησε και σχετική φωτογραφία από το αεροπλάνο που προσγειώθηκε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τ/κ ΜΜΕ, μια ομάδα 30 Τ/κ φοιτητών είχε νωρίτερα χθες το βράδυ φτάσει στα κατεχόμενα μέσω Κωνσταντινούπολης και αυτοί μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο Παλμ Μπιτς, που είναι το γνωστό ξενοδοχείο Κωνστάντια, στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

(ΚΥΠΕ)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy