Δωρεά Σαββίδη για αναπνευστήρες

235

Την έμπρακτη στήριξη του στη δημόσια υγεία έδειξε για άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης προχωρώντας σε δωρεά για την αγορά αναπνευστήρων προς το νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

Η πανδημία λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, έχει οδηγήσει σημαντικούς  επιχειρηματίες να προχωρήσουν σε κινήσεις που αφορούν την στήριξη της δημόσιας υγείας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε και προχώρησε σε μια μεγάλη δωρεά προς το νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη για την αγορά αναπνευστήρων και άλλων απαραίτητων ιατρικών υλικών, που είναι αναγκαία για τους ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από τον ιό του κορονοϊού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιβάν Σαββίδης προχωρά σε μια τέτοια κίνηση στήριξης της δημόσιας υγείας, στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης έχει παραχωρήσει δωρεάν υπερσύγχρονα μηχανήματα μετατρέποντας την κλινική σε κέντρο-πρότυπο και σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy