Βούρκωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας στη συνέντευξη Τύπου όταν ανακοίνωνε τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα!

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν άντεξε στη σημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα του κορονοϊού και μιλώντας για τις μανάδες και τους πατεράδες μας, βούρκωσε.

Απαντώντας σε επιστολή που του έστειλε κάποιος γνωστός του καταξιωμένος επιστήμονας, ο οποίος του έγραφε «κάνουμε μεγάλη φασαρία για μερικούς ηλικιωμένους», ο λοιμωξιολόγος ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος, μιλώντας για τις «μανάδες και τους πατεράδες μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας», τους οποίους πρέπει να προστατεύσουμε από τον κορονοϊό.

«Ποιους θέλουμε να προστατεύσουμε; Ποιους θέλουμε να έχουμε μαζί μας του χρόνου; Όλους, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Μου έγραψε ένας γνωστός σοβαρός επιστήμονας πως κάνουμε πολύ φασαρία για λίγους ηλικιωμένους.

Η απάντηση είναι πως το θαύμα της ιατρικής είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών πολλοί εκ των οποίων είναι μανάδες και πατεράδες μας», είπε με σπασμένη φωνή και σχεδόν δακρυσμένος.
Πηγή: reader.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy