Αδιανόητα πράγματα σήμερα το πρωί στη Λεμεσό!(pics)

Τον Κορωνοϊό μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε…τη ξεροκεφαλιά του Κύπριου μπορούμε; Αγνόησαν τα μέτρα και πήγαν στην Δημοτική Λαϊκή Αγορά για το Σαββατιάτικο ψώνισμα.

Την ώρα που ανακοινώνονται συνεχώς νέα αυστηρά μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, στη Δημοτική Λαϊκή Αγορά της Λεμεσού επέλεξε και σήμερα ο κόσμος να κάνει τα ψώνια του.

Αρκετοί φθαρτέμποροι και συμπολίτες μας φαίνεται πως αγνόησαν τα μέτρα του Δήμου Λεμεσού αφού δεν ήταν απόφαση που θα εφαρμοζόταν Παγκύπρια.

Με βάση πληροφορίες μας, ο Δήμος Λεμεσού αφού ενημερώθηκε για την λειτουργία της αγοράς, σεβόμενος τις δύσκολες μέρες που αντιμετωπίζουμε και μη θέλοντας να προκαλέσει περισσότερη αναστάτωση, έστειλε αμέσως άτομα για να ελέγχουν ότι εφαρμόζονται όλα τα μέτρα προστασίας με βάση τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, ο Δήμος Λεμεσού στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19) ενημέρωνε το κοινό ότι η Δημοτική Λαϊκή Υπαίθρια Αγορά που γίνεται στο χώρο στάθμευσης Επαμεινώνδα, στην οδό Αιόλου, ΔΕΝ θα λειτουργούσε σήμερα Σάββατο 21 Μαρτίου 2020.

Στην περιοχή Καθολικής, εκεί όπου κάθε Σάββατο λειτουργεί λαϊκή αγορά, εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν να αγοράσουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αγνοώντας προκλητικά τους πάντες που μας καλούν να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ λόγω της πανδημίας.

Τι λένε οι αρμόδιοι γι΄αυτό και γιατί επέτρεψαν να λειτουργήσει λαϊκή αγορά σήμερα;

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy