Σύσκεψη στη Μπαρτσελόνα, πρόταση για μείωση μισθών

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα και εντός της ημέρας αναμένεται σύσκεψη, στην οποία θα συζητηθεί η μείωση των μισθών στην πρώτη ομάδα.

 

Η πανδημία του κορωνοϊού, έχει επιφέρει, όπως ήταν λογικό, σοβαρό οικονομικό πλήγμα στους συλλόγους, ανάμεσά τους και τη Μπαρτσελόνα.

 

Παρουσιάζοντας τον προϋπολογισμό της τον Σεπτέμβριο του 2019 (1,06 δις ευρώ), ήλπιζε να ξεπεράσει το φράγμα του 1 δις ευρώ, ωστόσο ο COVID-19 θα εμποδίσει τους Καταλανούς στην επίτευξη του φιλόδοξου στόχου.

 

Η μείωση των εσόδων, με την αναστολή των ποδοσφαιρικών αγώνων, το κλείσιμο των καταστημάτων και του μουσείου, θα μειώσουν το λογαριασμό εσόδων του συλλόγου.

 

Έτσι η ισπανική εφημερίδα La Vanguardia αποκαλύπτει ότι σήμερα υπάρχει μια συνάντηση, προκειμένου να μειωθεί το κόστος, προχωρώντας μείωση  μισθών στην πρώτη ομάδα. «Πρόκειται για σχέδιο επιβίωσης. Θα χρειαστούν θυσίες. Η κατάσταση είναι σοβαρή, η Μπαρτσελόνα δεν είναι αθάνατη», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy