Η… μαγική βίλα καραντίνας του Ρονάλντο(pics)

202

Δείτε το εκπληκτικό, απομονωμένο μέρος στη Μαδέιρα, με τις πισίνες, τη γηπεδάρα και την απίστευτη θέα, όπου ο CR7 περνάει βασιλικά τις μέρες της απομόνωσής του.

Οταν ξέσπασε έντονα η πανδημία στην Ιταλία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ήδη βρεθεί στη γενέτειρά του. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους είχε προλάβει να φύγει και να μην εγκλωβιστεί στο επικίνδυνο Τορίνο. Βρέθηκε με την οικογένειά του σε καραντίνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στη βίλα του στο νησί Μαδέιρα, μόνο περιορισμένος δεν γίνεται να αισθάνεται.

Το εκπληκτικό μέρος όπου ζει ο CR7 περιλαμβάνει 3 πισίνες, με τη μία να είναι ολυμπιακών διαστάσεων, ένα κανονικό γήπεδο ποδοσφαίρου, εκπληκτική θέα, άπειρα δωμάτια, δύο γυμναστήρια με διαφορετικό εξοπλισμό, πέντε γκαράζ και άπλετο εξωτερικό περιφραγμένο χώρο για τρέξιμο και βόλτες. Οπότε, μία χαρά θα περνάει, θα ξεκουράζεται και θα γυμνάζεται με τον πλέον ιδανικό τρόπο, μένοντας μακριά από τους φόβους του Covid-19.

σ

σ

δ

σ

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy