«Είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Ο Πελέ με δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ενώ από τους σύγχρονους ανέφερε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος στον κόσμο.

Ο Πελέ έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Youtube Pilhado και αναφέρθηκε στο ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών απαντώντας πως δεν υπάρχει καλύτερος από τον ίδιο. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος θρύλος ξέχασε(;) τον Μαραντόνα αφού ότασν μπήκε στην διαδικασία σύγκρισης δεν ανέφερε καν το όνομα του Αργεντινού.

«Είναι δύσκολο να απαντήσω. Δεν μπορείς να ξεχάσεις τον Ζίκο, τον Ροναλντίνιο, τον Ρονάλντο. Στην Ευρώπη παίκτες όπως ο Μπεκενμπάουερ, ο Κρόιφ , όμως δεν κάνω λάθος: Νομίζω ότι ο Πελέ είναι καλύτερος από αυτούς. Γιατί; Επειδή όλοι τους συγκρίνονται με εμένα» σε μια δόση μετριοφροσύνης.

Οσον αφορά τους σύγχρονους ο Πελέ τόνισε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος του κόσμου. «Σήμερα, νομίζω ότι είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ο πιο σταθερός, αλλά δεν μπορείς βέβαια να ξεχάσεις τον Μέσι».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy