“Πιθανή έναρξη είναι στις 2 Μαΐου όπως μας ενημέρωσε ο διευθυντής του σωματείου”

Ο προπονητής της ομάδας του Άρη , Λιάσος Λουκά, μίλησε στον Super SportFM 104.0, για την κατάσταση που επικρατεί και το πώς επηρεάζει το ποδόσφαιρο:

Αναλυτικά:

Η αρχική του τοποθέτηση:«Είναι κάτι που πρώτη φορά ζούμε, όμως πρέπει να συμβιβαστούμε και να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε για να βγούμε από το μίνι αδιέξοδο. Όλοι πρέπει να μένουμε σπίτι, αφού είναι σοβαρή η κατάσταση. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κράτους».

Για τα δεδομένα που υπάρχουν στη Β΄ Κατηγορία: «Οι παίκτες βγαίνουν εκτός ρυθμού, είναι δύσκολα τα πράγματα. Θα το δείξει ο χρόνος και θα δούμε πόσο περιθώριο θα έχουμε».

Για την προετοιμασία που θα χρειαστεί πριν την επανέναρξη: «Θα χρειαστούν 10-15 μέρες προετοιμασία για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε, όμως θα υπάρχει ο φόβος με τους τραυματισμούς λόγω αδράνειας. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που ισχύει για όλους».

Για τα σενάρια που ακούγονται: «Δεν μπορούμε να πάρουμε θέση για σενάρια. Πιθανή έναρξη είναι στις 2 Μαΐου όπως μας ενημέρωσε ο διευθυντής του σωματείου».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy