Ο πρώτος Γερμανός παίκτης με κορονοϊό στο gazzetta.gr: «Τον πέρασα ήπια, είμαι καλά»

Ο Τίμο Χούμπερς, ο πρώτος Γερμανός ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, μιλάει στο gazzetta.gr για την δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε και στέλνει το μήνυμα του σε όλο τον κόσμο.

 

Ο Χούμπερς, ο οποίος παλεύει για το ποδοσφαιρικό του όνειρο στον γερμανικό σύλλογο καταγράφοντας στην τρέχουσα σεζόν 3 συμμετοχές και 1 γκολ, τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ το ίδιο συνέβη για προληπτικούς λόγους και για την οικογένεια του και τους συμπαίκτες του.

Η κατάσταση της υγείας του στόπερ του Αννόβερου δεν εμπνέει καμία ανησυχία αφού όπως τονίζει στο gazzetta.gr τα συμπτώματα του ιού στον οργανισμό του ήταν ήπια, ωστόσο το σοκ όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό ήταν μεγάλο.

«Ευτυχώς τα συμπτώματα του ιού στην περίπτωση μου ήταν ήπια. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Για 14 μέρες έχω μπει σε καραντίνα όπως προβλέπεται άλλωστε. Αισθάνομαι πολύ καλά. Το δύσκολο κομμάτι είναι αυτό που πρέπει να μην έρθεις σε επαφή με κανέναν και να βρεις τρόπους να γεμίσεις τον χρόνο σου μένοντας ασφαλώς μακριά από το ποδόσφαιρο.

Αναγκαστικά ασχολείσαι περισσότερο με τα social media, η παίζοντας play-station. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την οικογένεια μου και τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή. Το σημαντικότερο είναι η υγεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις αντιλαμβάνεσαι πως η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Ελπίζω πως όλοι έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης παγκοσμίως».

Αξίζει να σημειωθεί πως τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Γερμανία έχουν φτάσει τα 13.632, ενώ 33 πολίτες της χώρας έχασαν την ζωή τους.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy