Το Δ.Σ. της ΚΟΠΕ αποφασίζει για την έκβαση των πρωταθλημάτων Ανδρών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠΕ στην επόμενη συνεδρία του θα αποφασίσει για την τύχη των πρωταθλημάτων ΟΠΑΠ Ανδρών και Γυναικών Α Κατηγορίας τα οποία διακόπηκαν οριστικά λόγω του κορωνοϊού. Η απόφαση διακοπής όλων των εγχώριων διοργανώσεων 2019 -2020 τέθηκε την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 σε έκτακτη σύσκεψη  της ΚΟΠΕ με εκπροσώπους σωματείων.

Στη συνάντηση  κατατέθηκαν οι απόψεις των ενδιαφερομένων σωματείων όσον αφορά στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων.  Η συζήτηση έγινε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα και όλοι κατέθεσαν τις απόψεις τους. Λόγω της διαμορφωθείσας κατάστασης με την επιδημία του κορωνοϊού η Ομοσπονδία εξήγησε στα σωματεία το σκεπτικό της οριστικής διακοπής των εγχώριων διοργανώσεων. Δεν  λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση και τα πάντα να ξεκαθαρίσουν στη συνεδρία του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ σε χρόνο που θα κριθεί κατάλληλος και ασφαλής λόγω του κορωνοϊού.

Δήλωση Δρ. Μ. Κρασιά

O πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς σε δήλωσή του ευχήθηκε όπως η Κύπρος ξεπεράσει τη δοκιμασία της πανδημίας του κορωνοϊού, ευχόμενος περαστικά σε όλους όσοι έχουν νοσήσει με τον ιό. Για το θέμα των πρωταθλημάτων ανέφερε ότι το Δ.Σ. της ΚΟΠΕ σε κατάλληλο χρόνο θα λάβει την τελική του απόφαση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy